2016-04-26 08:36:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Készüljön fel egy bosszantó eseményre

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz és a Plútó kedvezőtlen helyzetben van, a Hold a Nyilas jegyében jár. Az anyagiakkal kapcsolatban legyen nagyon megfontolt, csak a legszükségesebbekre költsön! Ne lovalja bele magát a féltékenységbe, mert most csak alaptalanul vádolná a párját.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Ma különösen kedvezően alakulnak a tárgyalások, megbeszélések. Ha munkát keres, most nagyon jó ajánlatot kaphat. Estére nagyon elfárad, menjen el minél korábban lefeküdni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars szemben áll az ön jegyével. Nehéz napnak néz elébe, hamar türelmetlenné válhat, ha nem mennek úgy a dolgok, ahogy eltervezte. Próbáljon meg egy kicsit alkalmazkodni a körülményekhez!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Egy kis egyedüllétre van szüksége, hogy rendezni tudja a gondolatait. A Nap már a Bika jegyében jár, emiatt most kevésbé sikeres a munkahelyén. Most minden feladathoz több erőfeszítés szükséges, mint egyébként.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars a Nyilas jegyében áll, a Nap a Bika jegyében van. Sajnos sok feszültség várható ma. Remélhetőleg elegendő türelme lesz, mert most az ön feladata elsimítani a konfliktusokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a Nap a Bika jegyében van. Ez kedvezőtlenül hat önre, nehezen fékezi az indulatait. A fontos döntéseket halassza el holnapra, ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon. Este pihenjen egy nagyot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, az ön horoszkópjának párkapcsolatokat jelző házában. Nagyszerűen fogja magát érezni, felerősödnek a szerelmi energiák az életében. Töltsön minél több időt a párjával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma be tudja hoznia a lemaradását, remekül halad a feladataival. A Nap már a Bika jegyében van, pontosan szemben az ön jegyével. Egy nehéz helyzetben váratlanul segítséget kap valakitől, akitől nem is várta volna.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Kedvező napra számíthat, tele lesz lendülettel és életörömmel. Beszélje meg a terveit a párjával, hasznos tanácsokkal fogja segíteni a döntését!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Ön ma érzékenyebb lesz a szokásosnál, most rosszul viseli a konfliktusokat. A veszekedések nem tesznek jót önnek, akár még gyomorgörcsöt is okozhatnak. Kerülje el a vitákat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jár, ez kedvezőtlenül hat önre. Nehezen koncentrál a feladataira, emiatt könnyelmű hibákat is véthet, amelyeket aztán nehéz lesz kijavítania. Tartson több szünetet napközben!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Ma csak a megszokott tevékenységeivel foglalkozzon. Fel kell készülnie több bosszantó eseményre, a munkájában is folyton megzavarják. Valahogy vészelje át ezt a zűrös napot, este pedig menjen korán lefeküdni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: